Menyelam dalam Promosi di Bingo Hollywood

bingo

Pemain hanya boleh masuk dan segera mula bermain di zon bingo percuma walaupun tanpa membuat deposit, masih boleh memenangi hadiah wang tunai sebenar. Jumlah kemenangan akan dimasukkan ke dalam akaun pemain dalam talian dengan segera. Mungkin memerlukan sedikit masa untuk melihat kembali akaun tersebut.

Bingo Hollywood mempunyai promosi dan hadiah paling hebat untuk diberikan kepada para pemain.  918kiss Pelbagai promosi menjadikannya sangat istimewa untuk bermain di laman web bingo. Terdapat begitu banyak pilihan yang dapat dibuat oleh pemain bermula dari Super Star of the Day atau Hour, Harrods Hollywood Shopping Spree, Jackpot yang Dijamin dan Permainan Sembang yang sangat menarik. Sebilangan besar permainan akan memenangkan anda hadiah Tunai atau Mata Poin (SP). Lawati laman web dan periksa maklumat promosi.

Pemain boleh bermain permainan Super Star of the Day Bingo setiap hari di Super Stars Room di Bingo Hollywood dan menerima 25,000 Star Points dan peluang untuk dinyatakan sebagai pemain bulan ini. Beli tiket anda dan nikmati Stardom. Promosi yang lain berlaku dua kali dalam sehari yang dipanggil Jam Hadiah Bintang Super. Permainan ini dimainkan di bilik permainan Super Stars yang sangat terkenal. Permainan bingo yang dimainkan antara jam 1-2 malam akan memenangi hadiah set £ 50.00 dan permainan yang dimainkan antara jam 8-9 malam akan memenangi hadiah set bernilai £ 100.00.

Anda juga boleh mendapatkan maklumat dan kemas kini promosi dengan RSS Feed atau dengan mendaftar ke buletin.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *